thisMoment efterfølger Twitter

ThisMoment

Hvis du allerede er blevet godt træt af Twitter og synes at Facebook er håbløs gammeldags, bør du måske kigge nærmere på thisMoment.

Tjenesten, der spås til at blive den næste store sociale dille, har groft sagt taget det bedste fra både Facebook og Twitter, og lagt det i een tjeneste. Ret beset er konceptet enkelt, da det giver dig mulighed for at dele billeder og videoklip mens du oplever tingene. For hvert øjeblik kan du angive hvilken følelse du har i øjeblikket vha. tags og angive hvem du ellers delte øjeblikket med.

Når du opretter dig som bruger, kan du enten oprette dig på traditionel vis eller logge ind via din Facebook-profil. thisMoment har også integration med Google Gmail, Picasa, YouTube og kan dermed synkronisere dine kontakter og billeder med tjenesten.

thisMoment har selvfølgelig mest relevans når du er på farten, så derfor er den også optimeret til iPhone og andre mobile enheder.
Du kan følge udviklingen af thisMoment på Twitter.

4 kommentarer Tilføj din

 1. Morten siger:

  Og endnu engang ser vi, hvor håbløst bagud vi er her i Danmark.

  Her er Twitter kun lige ved at slå igennem – og så er det allerede håbløst forældet 🙂

 2. charlotteshj siger:

  En spændende site, som jeg straks har bookmarket. Oplægget til siten ser interessant ud, fordi det umiddelbart virker som om der lægges op til en lidt anden form for deling, end den hurtige puls, som vi er vant til fra fx facebook, twitter m.m.
  “Vigtige øjeblikke og hvad de får os til føle” virker som om vi er oppe i en en lidt tungere vægtklasse. De lidt mere skelsættende begivenheder eller hændelser.
  .-= charlotteshj´s last blog ..Michael Jackson mindes spontant på nettet =-.

 3. Helena siger:

  Og så er der os der stadig bare bruger den gode gammel blogspot, som ikke har sagt goddag til wordpress endnu – må ærligt indrømme, at jeg syntes siden så dårlig ud. Men det syntes jeg også at fjæs gjorde, da det kom ud, og jeg blev ret hurtig afhængig. Twitter fattede jeg heller ikke en dyt af, men nu er jeg total hooked. Så den side går nok lige ind i varmen om et par måneder.
  .-= Helena´s last blog ..Studentergilde. =-.

 4. Flyttefirma siger:

  Det kunne være at man skulle sætte sig ind i det der Twitter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.