Google Checkout i Google Adsense

Forleden faldt jeg over et lille indkøbsvogn-ikon i annoncerne i Google Adsense (som vist på billedet nederst).

Ved at føre musen over ikonet viste det sig, at det angiver at det pågældende site tager imod Google Checkout som betalingsmiddel.

adsensecheckoutDet er første gang jeg har oplevet, at Google rent visuelt integrerer nogle af deres andre løsninger i annoncer på Google Adsense. Nogen der har oplevet lignende “tilføjelser” til Adsense?

10 kommentarer til “Google Checkout i Google Adsense”

 1. Ikke for at spille smart, men det har været der i et stykke tid nu. 🙂

  Dog er det ikke så mange reklamer, som egentlig har dette symbol.

  Jeg kan dog godt synes at de to forskellige pile kan være lidt træls. Det gør at den bliver svære at blende med indholdet. Dog på den store 728px * 90px forsvinder den faktisk nogengange, underligt! 😉

  Kevins seneste blog-indlæg..Smart status WordPress plugin på [site]

 2. Ja, det har været der i en længere periode, men det har hovedsageligt været på internationale sites, hvor Google Checkout generelt er mere udbredt.

  Gad vide, om de egentlig bruger data fra Google Checkout til at bestemme AdSense-klikprisen?

 3. -kan vi være blevet blokeret af Google??
  Et hurtigt spørgsmål, hvis der er nogle der er eksperter i Google adsense..Eller har adgang til et Google adsense værktøj der kan finde fejl i opsætning etc. vil det være super!. Vi er en international business søgemaskine der har implementeret google adsense programmet på vores site http://www.masterseek.com, men pludselig i sidste fredags vises annoncerne ikke mere? – kan vi være blevet blokeret af Google? og hvor kan man evt. tjekke det- jeg håber nogle kan hjælpe med nogle gode råd.
  Rasmus Refer, Masterseek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *