Bliv en bedre e-købmand

I dagene 15.-16. september 2010 har du mulighed for at deltage i en workcamp, hvor du kan lære at blive en bedre e-købmand.

Bag Shopcamp East 2010, som workcampen hedder, står to eksperter indenfor salg på Nettet. Den ene er Lars Bachmann, indehaver af Conseo.dk og anerkendt for sin store viden om blogs, SEO og sociale medier. Den anden er Morten Vadskær, som er den succesrige ejer af webshoppen Kondomaten.dk og Faktorfobi.dk og deler ud af sin viden og erfaringer med at øge omsætningen. Blandt andet fortæller han om brugen af Google’s gratis værktøjer – Website Optimizer og Google Analytics.

Deltagerne vil på workcampen kunne få gennemgået sin egen webshop i tæt samarbejde med underviserne.

Endvidere vil der deltage to gæsteundervisere. Den ene er “Den Synlige Mand” Frank Hellerup Madsen, som vil holde hele 2 oplæg om hvordan man kan optimere sine Google Adwords annoncer og få mest mulig valuta for pengene. Den anden er Jan Winum, som er ekspert i E-mail marketing, og han vil fortælle dig hvor vigtigt dit nyhedsbrev er, og hvordan du udnytter det maksimalt.

Der er stadig pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde dig på www.shopcamp.dk allerede i dag!

6 kommentarer til “Bliv en bedre e-købmand”

  1. Hej

    Bliver der snart afholdt noget igen, jeg har seriøst mange spørgsmål mht en ny site jeg arbejder på af udvikle og kunne måske få en masse af dem besvaret på såden shopcamp!

    MVH Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *